Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops

Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 250 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops

Aantal in verpakking100 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdvoorjaar - zomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops

Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops zijn een unieke toevoeging aan je tuin. Deze kleine peervormige tomaten hebben prachtige blauwe schouders die eigenlijk donkerpaars zijn. Als een van de blauwe tomatenrassen, staan ze bekend om hun goede effecten op de gezondheid. De Indigo Pear Drops tomaten groeien tot een lengte van 2 tot 3 cm en veranderen van donkerpaars naar geel met paarse schouders wanneer ze rijp zijn. De smaak van deze kleine tomaatjes is redelijk zoet, waardoor ze perfect zijn om te gebruiken in salades, soepen, sauzen, pastasauzen, als snack of gewoon om uit het vuistje te eten. Wat deze tomaten extra bijzonder maakt, is hun hoge gehalte aan vitamine C en lycopeen. Het lichaam neemt deze voedingsstoffen het beste op wanneer de tomaten worden verwarmd. Daarnaast bevatten de blauwe tomaten veel anthocyaninen, antioxidanten die verantwoordelijk zijn voor de paarse kleur. Uit studies is gebleken dat deze anthocyaninen bijzonder gunstig kunnen zijn voor de gezondheid. Deze eenjarige plant is niet winterhard en kan een hoogte bereiken van 180 tot 250 cm, waardoor hij een opvallende toevoeging is aan je tuin. Met de Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops haal je niet alleen een prachtige en unieke tomatensoort in huis, maar ook een gezonde en veelzijdige toevoeging aan je maaltijden.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops

De Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops bloeit voorjaar - zomer. 

De Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops groeit maximaal tot 250 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden Cherrytomaat Indigo Pear Drops vind je 100 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.