Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige

Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige groeit . Deze Rucola wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige

Met de Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige kunt u nu zelf uw eigen overheerlijke rucola kweken in uw eigen tuin of balkon. Deze speciale biologische zaden zorgen ervoor dat u op een duurzame en milieuvriendelijke manier kunt genieten van verse rucola, rechtstreeks uit uw eigen tuin. De Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige is perfect voor liefhebbers van biologisch tuinieren. Met deze zaden kunt u een overvloedige oogst van rucola creëren, zonder gebruik te maken van schadelijke bestrijdingsmiddelen of kunstmatige meststoffen. U kunt met een gerust hart genieten van deze smaakvolle bladgroente, wetende dat u bijdraagt aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Met de Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige heeft u altijd verse rucola binnen handbereik. U kunt de bladeren oogsten wanneer u maar wilt, waardoor u altijd kunt genieten van de meest verse en smaakvolle rucola. Voeg de bladeren toe aan uw salades, sandwiches of maak er een heerlijke pesto van. De mogelijkheden zijn eindeloos. Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen biologische rucola en ontdek de pure smaak van verse groenten uit uw eigen tuin!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige

De Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige bloeit . 

De Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige is Rucola. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Rucola Wilde Meerjarige vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.