Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy®bemester Gele Mosterd

Buzzy®bemester Gele Mosterd

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy®bemester Gele Mosterd groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy®bemester Gele Mosterd

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy®bemester Gele Mosterd

De Buzzy®bemester Gele Mosterd is een uitstekende keuze als groenbemester. Deze gele mosterdzaadjes zijn de meest populaire keuze onder tuiniers. Het gewas groeit razendsnel en bedekt de bodem in een mum van tijd. Met de Buzzy®bemester Gele Mosterd kunt u rekenen op een overvloed aan organische stof, vooral onder gunstige groeiomstandigheden. De zaaitijd van deze bemester loopt van 1/2 augustus tot en met september, waardoor u voldoende tijd heeft om uw bodem te verbeteren voor het volgende seizoen. Met een verpakking van 140m2 kunt u een flink oppervlak bestrijken en profiteren van de vele voordelen van gele mosterd als groenbemester. De Buzzy®bemester Gele Mosterd is niet alleen een praktische keuze voor elke tuinier, maar voegt ook een vleugje kleur toe aan uw tuin. Met zijn snelgroeiende eigenschappen en het vermogen om de bodem snel te bedekken, is deze bemester een onmisbaar product voor een gezonde en vruchtbare tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy®bemester Gele Mosterd

De Buzzy®bemester Gele Mosterd kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy®bemester Gele Mosterd bloeit . 

De Buzzy®bemester Gele Mosterd is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy®bemester Gele Mosterd kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy®bemester Gele Mosterd groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy®bemester Gele Mosterd vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.