Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Herfstprei Carentan

Buzzy® Organic Herfstprei Carentan

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Herfstprei Carentan groeit . Deze Prei wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Herfstprei Carentan

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Herfstprei Carentan

Met de Buzzy® Organic Herfstprei Carentan kunt u uw eigen prei op een milieuvriendelijke en duurzame manier kweken. Deze biologische zaden zorgen ervoor dat u kunt genieten van heerlijke prei die vrij is van pesticiden en andere schadelijke stoffen. Met deze herfstprei kunt u het hele jaar door genieten van verse en smaakvolle prei rechtstreeks uit uw eigen tuin. De zaden zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een goede opbrengst. Bovendien zijn ze gemakkelijk te kweken, zelfs voor beginnende tuiniers. De Buzzy® Organic Herfstprei Carentan is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor biologische zaden draagt u bij aan het behoud van de biodiversiteit en het verminderen van de belasting op het ecosysteem. Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw zelfgekweekte prei, wetende dat u een positieve impact heeft op onze planeet. Dus waar wacht u nog op? Start vandaag nog met het kweken van uw eigen biologische prei en ervaar de pure en authentieke smaak van deze heerlijke groente.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Herfstprei Carentan

De Buzzy® Organic Herfstprei Carentan kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Herfstprei Carentan bloeit . 

De Buzzy® Organic Herfstprei Carentan is Prei. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Herfstprei Carentan kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Herfstprei Carentan groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Herfstprei Carentan vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.