Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. CORIANDR microgreen zaden

CORIANDR microgreen zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze CORIANDR microgreen zaden groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties CORIANDR microgreen zaden

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de CORIANDR microgreen zaden

De CORIANDR microgreen zaden zijn de perfecte toevoeging aan je moestuin. Deze zaden groeien uit tot heerlijke microgroenten, ook wel bekend als kiemgroenten. Met deze zaden kun je genieten van een vroege oogst, waarbij je de groenten al kunt plukken als kiem of iets verder kunt laten groeien om ze als jonge blaadjes te oogsten. Wat deze kiemgroenten zo speciaal maakt, is hun frisse en pittige smaak. Dit maakt ze de ideale smaakversterker voor verschillende gerechten, zoals soepen en salades. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg gezond en veelzijdig. Ze zitten boordevol voedingsstoffen en zijn een bron van vitamines en mineralen. Met de CORIANDR microgreen zaden haal je niet alleen een smaakvolle toevoeging aan je maaltijden in huis, maar ook een prachtige plant om naar te kijken. De zaden kunnen eenvoudig worden gezaaid en hebben niet veel ruimte nodig om te groeien. Voeg wat groen en gezondheid toe aan je gerechten met deze fantastische microgreens!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen CORIANDR microgreen zaden

De CORIANDR microgreen zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De CORIANDR microgreen zaden bloeit . 

De CORIANDR microgreen zaden is . Heerlijk om mee te koken.

De CORIANDR microgreen zaden kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De CORIANDR microgreen zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze CORIANDR microgreen zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.