Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum

Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum groeit 2 weken. Deze wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum

De Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum is een uniek en heerlijk product dat een vleugje frisheid en citrus naar je gerechten brengt. Deze groene microgreen heeft een zoete citrus smaak die je smaakpapillen zal verrassen. Met zijn delicate en verfijnde aroma is het een favoriet onder chef-koks, die het graag gebruiken als smaakvolle toevoeging aan zoete desserts. Deze microgreens zijn eenvoudig te kweken en kunnen al na ongeveer 2 weken worden geoogst. Het is een waar genot om te zien hoe deze kleine plantjes groeien en zich ontwikkelen tot prachtige groene bladeren. Het proces van zaaien, verzorgen en oogsten is een plezierige en bevredigende ervaring voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Naast het gebruik in desserts, zijn de Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum ook een geweldige toevoeging aan cocktails. Voeg een paar van deze kleine bladeren toe aan je favoriete drankje en geniet van de verfrissende en citroenachtige smaak die het biedt. Het zal zeker een onvergetelijke smaakverrassing zijn voor je gasten tijdens een feestje of speciale gelegenheid. Met de Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum haal je niet alleen een smaakvolle en veelzijdige toevoeging aan je culinaire creaties in huis, maar ook een prachtig stukje natuur dat je interieur zal verrijken. Laat je verrassen door de heerlijke smaak en geniet van de schoonheid van deze microgreens in.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum

De Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum kan je 2 weken zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum bloeit geen bloemen. 

De Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Microgreens, Citroenbasilicum vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.