Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen

ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen

Met ToshiFarm broed kweek je volledig ecologisch je eigen gele oesterzwammen! Met behulp van dit broed kan je gemakkelijk je eigen oesterzwammen kweken. Je kunt de ToshiFarm Growkit gebruiken, maar ook andere oesterzwam kweeksets of zelfs een emmer met gaatjes. Het broed van de Pleurotus Citrinopileatus groeit het beste op kamertemperatuur en zorgt voor grote bundels verse gele oesterzwammen. Het kweken van paddenstoelen is ontzettend eenvoudig en voor iedereen haalbaar. Je hebt geen speciale kas nodig, enkel een paddenstoel kweekset met broed is voldoende. Dit maakt het ideaal voor gebruik in jouw oesterzwam growkit. Geniet van het kweken van je eigen paddenstoelen en oogst heerlijke, verse gele oesterzwammen op een milieuvriendelijke manier met ToshiFarm broed!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen

De ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voor Gele OesterzwammenZelf paddestoelen kweken Broed voor Oesterzwammen vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.