Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop

Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop

De Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop is een ware kampioen in de moestuin! Deze veelzijdige groente kan eind april tot begin juni buiten gezaaid worden op een zaaibed. Na slechts 5/6 weken kan de koolraap worden uitgeplant, wat het groeiproces versnelt en ervoor zorgt dat je sneller kunt genieten van deze heerlijke delicatesse. Deze Engelse Gelekop variant van de Koolraap Champion is een echte smaakmaker in de keuken. De koolraap heeft een opvallend gele kop, waardoor het een mooie toevoeging is aan je moestuin. Daarnaast is de smaak van deze koolraap buitengewoon lekker en veelzijdig. Je kunt de koolraap gebruiken in verschillende gerechten, zoals stamppotten, soepen of zelfs geroosterd in de oven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met de Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop haal je niet alleen een smaakvolle groente in huis, maar ook een echte blikvanger in je moestuin. Geniet van de heerlijke smaak en de veelzijdigheid van deze koolraap en laat je culinaire creativiteit de vrije loop. Zaai deze kampioen nu en beleef een geweldige oogstervaring!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop

De Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop bloeit . 

De Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Koolraap Champion, Engelse Gelekop vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.