Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Echte Kamille

Kruiden zaden Echte Kamille

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Echte Kamille groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Echte Kamille

Aantal in verpakking8000 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Echte Kamille

Ontdek de betoverende schoonheid van de Echte Kamille met zijn kleine bloemetjes en opvallend donkergele hart. De bloemetjes worden omringd door delicate witte kroonblaadjes, die rusten op lichtgroene stengels met groen gevederd blad. Maar deze plant is niet alleen een lust voor het oog - het heeft ook vele geneeskrachtige eigenschappen. De gedroogde kamillebloemetjes kunnen worden gebruikt om een kalmerende en ontstekingsremmende thee te zetten. Deze thee staat bekend om zijn ontspannende werking en kan helpen bij stress en slaapproblemen. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn, aangezien sommige mensen overgevoelig kunnen zijn voor kamille thee. Het wordt aanbevolen om het niet in grote hoeveelheden te drinken. De Echte Kamille is een eenjarige plant die een hoogte kan bereiken van 20 tot 50 cm. Het is een prachtige toevoeging aan elke tuin en trekt ook nuttige insecten aan, zoals bijen en vlinders. Geniet van de betoverende schoonheid en geneeskrachtige eigenschappen van de Echte Kamille in uw eigen tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Echte Kamille

De Kruiden zaden Echte Kamille kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Echte Kamille bloeit zomer. 

De Kruiden zaden Echte Kamille is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Echte Kamille kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Echte Kamille groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Echte Kamille vind je 8000 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.