Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden

Tuin de Bruijn® zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden

De Tuin de Bruijn® zaden zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin. Deze overblijvende plant heeft zilverkleurige bladeren en rechtstaande halmen, bedekt met violette bloemen die een heerlijke geur verspreiden. Met een hoogte van 30-50 cm is deze plant perfect voor borders, bloembedden of zelfs als sierlijke accenten langs paden. Het zaaien van de Tuin de Bruijn® zaden is eenvoudig. Begin met het zaaien op een kweekbed en laat de zaden kiemen onder de ideale omstandigheden. Zodra de lente aanbreekt, kunnen de zaailingen ter plaatse worden uitgeplant in de tuin. Deze robuuste planten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zullen gedurende het hele seizoen blijven bloeien, waardoor je tuin een kleurrijke en geurige oase wordt. Voeg een vleugje elegantie en geur toe aan je tuin met de Tuin de Bruijn® zaden. Ontdek de schoonheid van deze zilvergetinte plant met zijn violette bloemen en geniet van de aangename geur die deze plant verspreidt. Zaai ze op een kweekbed en breng ze in de lente over naar de gewenste plek in je tuin. Verfraai je buitenruimte met deze prachtige plant en creëer een betoverende omgeving waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden

De Tuin de Bruijn® zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden is . Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.