Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Aardbei Grandian F1

Hortitops Aardbei Grandian F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Aardbei Grandian F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Spinazie wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Aardbei Grandian F1

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Aardbei Grandian F1

De Hortitops Aardbei Grandian F1 is een absolute favoriet onder de tuiniers. Deze aardbeienvariëteit, ook wel bekend als Sarian F1, is perfect voor liefhebbers van grote, sappige vruchten. Begin het kweekseizoen in februari door de zaden in een kweekbakje te zaaien en ze bij een temperatuur van 20°C te laten ontkiemen. Als eenmaal de kans op vorst voorbij is, kunt u de jonge zaailingen buiten onder glas verder laten groeien. Het bijzondere aan de Hortitops Aardbei Grandian F1 is dat het een meerjarige plant is. Na drie jaar is het echter aan te raden om opnieuw te zaaien voor een optimale oogst. Deze aardbeienras staat bekend om zijn enorme vruchten die uw smaakpapillen zullen verwennen. Geniet van de zoete en sappige aardbeien rechtstreeks uit uw eigen tuin! Voeg een vleugje zoetheid en kleur toe aan uw tuin met de Hortitops Aardbei Grandian F1. Deze prachtige plant zal niet alleen uw tuin verfraaien, maar ook uw smaakpapillen verwennen. Vergeet de aardbeien uit de supermarkt en kies voor deze variëteit met grote vruchten. Zorg ervoor dat u ze op tijd zaait en geniet van een overvloedige oogst van heerlijke aardbeien.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Aardbei Grandian F1

De Hortitops Aardbei Grandian F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Aardbei Grandian F1 bloeit Zomer. 

De Hortitops Aardbei Grandian F1 is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Aardbei Grandian F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Aardbei Grandian F1 groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Aardbei Grandian F1 vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.