Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15

Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15 groeit . Deze Pompoen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15

Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15 is een buitengewone pompoensoort die je tuin zal verrijken met zijn krachtige aanwezigheid. Deze plant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook heerlijke vruchten met een unieke smaak. De langwerpige vruchten hebben een licht geribde textuur en een zoete, nootachtige smaak die je smaakpapillen zal prikkelen. Deze pompoenplant gedijt goed in zonnige tuinen en heeft weinig onderhoud nodig. Hij groeit snel en produceert overvloedige oogsten van sappige pompoenen. De vruchten kunnen tot wel 2 kilogram wegen, waardoor ze perfect zijn voor het bereiden van heerlijke gerechten en desserts. Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15 is niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar ook voor je ogen. De plant heeft een weelderige groei en de vruchten hebben een prachtige oranje kleur die een warme en gezellige sfeer in je tuin creëert. Geniet van de veelzijdigheid van deze pompoen en maak heerlijke soepen, stoofschotels, geroosterde pompoen en zelfs pompoentaart. Voeg deze bijzondere pompoensoort toe aan je tuin en geniet het hele jaar door van zijn schoonheid en smaak.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15

De Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15 bloeit . 

De Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15 is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Zucca Butternut rugosa Pompoen 145/15 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.