Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana

Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana groeit voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana zijn een bijzondere variëteit van puntpaprika die oorspronkelijk uit Spanje komt. Deze zaden zullen u voorzien van heerlijke en zoete paprika's die ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed kunnen worden. Dit oude ras is geliefd om zijn unieke smaak en kwaliteit. De vruchten van de Puntpaprika Dulce de Espana veranderen van groen naar felrood wanneer ze rijp zijn. Dit zorgt niet alleen voor een prachtige kleur in uw tuin, maar ook voor een explosie van smaak in uw gerechten. Deze paprika's zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt om te vullen en te roosteren, maar zijn ook een heerlijke toevoeging aan salades. Om optimaal te kunnen groeien hebben de Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana veel warmte en licht nodig. Door ze te planten op een zonnige plek in uw tuin of in een kas, kunt u genieten van een overvloedige oogst van deze heerlijke paprika's. Voeg wat Spaanse flair toe aan uw gerechten met de Puntpaprika Dulce de Espana!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana bloeit zomer. 

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Puntpaprika zaden Puntpaprika Dulce de Espana vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.