Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tomaat Wendy F1

Sluis Garden Tomaat Wendy F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tomaat Wendy F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tomaat Wendy F1

Aantal in verpakking35 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tomaat Wendy F1

De Sluis Garden Tomaat Wendy F1 is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Deze zelftoppende/struikvormige hybride tomaat is perfect voor liefhebbers van verse salades en pasta's. Met zijn heerlijke smaak en sappige textuur zal Wendy F1 zeker een favoriet worden in uw keuken. De donkerrode vruchten van Wendy F1 zijn ongeveer 10 cm lang en wegen ongeveer 75 gram. Hun rijke kleur en stevige structuur maken ze perfect geschikt voor het vers verwerken in salades. Bovendien zijn ze ideaal voor het maken van heerlijke pasta's, waarbij ze een heerlijke zoete smaak toevoegen. Wendy F1 is een tomaat die goed gedijt onder verschillende weersomstandigheden, maar het kweken in een kas wordt aanbevolen voor optimale resultaten. Deze tomaat is ook zeer resistent tegen ziekten, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het behoud van een gezonde oogst. Met Wendy F1 kunt u genieten van een overvloedige oogst van heerlijke tomaten, rechtstreeks uit uw eigen tuin. Voeg de Sluis Garden Tomaat Wendy F1 toe aan uw tuin en geniet van de verse smaken en texturen die het te bieden heeft. Met zijn veelzijdigheid en resistentie tegen ziekten is Wendy F1 de perfecte keuze voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Bereid u voor op een overvloedige oogst van sappige tomaten en laat uw culinaire creativiteit de v.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tomaat Wendy F1

De Sluis Garden Tomaat Wendy F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Tomaat Wendy F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Tomaat Wendy F1 is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tomaat Wendy F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tomaat Wendy F1 groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tomaat Wendy F1 vind je 35 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.