Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter

Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter

De Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter is een fantastische toevoeging aan jouw tuin. Met deze zaden kun je zelf heerlijke tijm kweken, zelfs in de winter! Zaai de zaden van maart tot en met april in een kweekbakje, of van april tot en met juni buiten op een zaaibed. Nadat de zaailingen zijn opgekomen, kunnen ze worden verspeend en vervolgens uitgeplant worden. Deze tijm heeft niet alleen een geweldige smaak, maar heeft ook geneeskrachtige eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt in natuurlijke geneesmiddelen, zoals tijmsiroop en thee. Vers of gedroogd, deze tijm is perfect om toe te voegen aan vleesgerechten, sauzen en salades. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met de Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter geniet je niet alleen van een heerlijke smaak, maar ook van de voordelen van natuurlijke geneeskunde. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze winterse tijm!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter

De Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter bloeit . 

De Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Tijm, Echte Winter vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.