Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden ZuringDe Belleville

Sluis Garden ZuringDe Belleville

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden ZuringDe Belleville groeit Voorjaar - zomer. Deze Spinazie wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden ZuringDe Belleville

Aantal in verpakking1500 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden ZuringDe Belleville

De Sluis Garden ZuringDe Belleville is een breedbladige plant die perfect rauw gegeten kan worden, net als een salade. Het is zelfs zo dat je nauwelijks azijn of citroensap nodig hebt om het op smaak te brengen, omdat de blaadjes van nature al een licht zure smaak hebben. Naast het gebruik in salades, is deze zuring ook zeer geschikt voor soepen, sauzen en als vervanging van spinazie. Het is belangrijk om zoveel mogelijk jong blad te oogsten en regelmatig de bloeistengels te verwijderen om het blad jong te houden. Zuring kiemt al bij lage temperaturen en gedijt het beste in een omgeving met wat halfschaduw. Daarnaast is het een zeer decoratieve plant die een mooie toevoeging kan zijn aan elke tuin. Met zijn frisse groene bladeren en zure smaak, zal de Sluis Garden ZuringDe Belleville zeker een favoriet worden in jouw tuin en keuken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden ZuringDe Belleville

De Sluis Garden ZuringDe Belleville kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden ZuringDe Belleville bloeit Zomer. 

De Sluis Garden ZuringDe Belleville is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden ZuringDe Belleville kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden ZuringDe Belleville groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden ZuringDe Belleville vind je 1500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.