Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Aubergine Bonica F1

Van Hemert Aubergine Bonica F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Aubergine Bonica F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Aubergine wordt maximaal 120 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Aubergine Bonica F1

Aantal in verpakking50 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Aubergine Bonica F1

De Van Hemert Aubergine Bonica F1 is een fantastische toevoeging aan uw tuin of kas. De Bonica is een hybride auberginevariëteit die u al vrij vroeg kunt oogsten. Met zijn dieppaarse vruchten, die ovaalrond en ongeveer 16 cm lang zijn, zal deze aubergine zeker de aandacht trekken. Hoewel aubergines het beste groeien in een kas of plastic tunnel, gedijen ze ook goed buiten op een beschutte plek in de zon. Deze veelzijdige plant is niet alleen een smaakvolle toevoeging aan verschillende gerechten, maar ook een prachtige decoratieve plant met zijn grote bladeren. Met de Van Hemert Aubergine Bonica F1 kunt u genieten van heerlijke, verse aubergines rechtstreeks uit uw eigen tuin. Voeg deze unieke variëteit toe aan uw collectie en geniet van de vele culinaire mogelijkheden die deze vruchten bieden. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze Bonica aubergine zal zeker een succes zijn in uw tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Aubergine Bonica F1

De Van Hemert Aubergine Bonica F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Aubergine Bonica F1 bloeit Zomer. 

De Van Hemert Aubergine Bonica F1 is Aubergine. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Aubergine Bonica F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Aubergine Bonica F1 groeit maximaal tot 120 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Aubergine Bonica F1 vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.