Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kouseband zaden Yard Long

Kouseband zaden Yard Long

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kouseband zaden Yard Long groeit Voorjaar - zomer. Deze Bonen wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kouseband zaden Yard Long

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdVoorjaar
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Kouseband zaden Yard Long

Kouseband Yard Long is een unieke bonensoort die bekend staat om zijn indrukwekkende lengte van maar liefst 91 centimeter. Deze bonen moeten worden geoogst wanneer ze ongeveer 30 centimeter lang zijn, om optimaal van de heerlijke smaak te kunnen genieten. Origineel afkomstig uit West-Afrika, gedijt Kouseband Yard Long het beste op een warme en zonnige plek, waar het beschermd is tegen kou, vocht en wind. Voor het beste resultaat wordt het aanbevolen om deze bonen in een grote kas of tunnelkas te kweken, omdat het klimaat in ons land niet altijd ideaal is. Naast de opvallende lengte heeft Kouseband Yard Long ook een indrukwekkend voedingsprofiel. Het bevat een verscheidenheid aan vitamines, waaronder vitamine A, B1, B2 en B11. Bovendien is het rijk aan mineralen zoals natrium, kalium, calcium, fosfor, ijzer, koper en zink. Daarnaast biedt Kouseband Yard Long ook een goede bron van vezels en eiwitten. De mogelijkheden om deze bonen te bereiden zijn eindeloos - ze kunnen gekookt, gebakken en gestoofd worden. Voeg ze toe aan roerbakgerechten, stoofschotels, salades en soepen om een exotische touch aan uw maaltijden te geven. Vanwege de pittige en smaakvolle eigenschappen wordt Kouseband Yard Long veel gebruikt in de Surinaamse, Indonesische en andere Aziatische keukens. Voor de bereiding van warme gerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kouseband zaden Yard Long

De Kouseband zaden Yard Long kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Kouseband zaden Yard Long bloeit Voorjaar. 

De Kouseband zaden Yard Long is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Kouseband zaden Yard Long kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kouseband zaden Yard Long groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kouseband zaden Yard Long vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.