Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zinnia elegans Royal

Hortitops Zinnia elegans Royal

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zinnia elegans Royal groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zinnia elegans Royal

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zinnia elegans Royal

Zinnia elegans Royal, ook bekend als Hortitops Zinnia elegans Royal, is een betoverende toevoeging aan elke tuin. Deze prachtige bloem is gekend om zijn opvallende koninklijke paarse kleur en weelderige bloei. De Hortitops Zinnia elegans Royal is een eenjarige plant die ongeveer 60 cm hoog kan worden en zich kenmerkt door zijn rechtopstaande stelen en weelderige bloemen. Deze bijzondere Zinnia's gedijen het beste wanneer ze direct in de grond worden gezaaid, omdat ze niet graag verplant worden. Daarom is het aan te raden om ze op de gewenste plek te zaaien, zodat ze optimaal kunnen groeien en bloeien. Plaats ze in goed doorlatende grond en op een zonnige locatie om de beste resultaten te behalen. De Hortitops Zinnia elegans Royal is niet alleen een lust voor het oog, maar trekt ook vlinders en bijen aan, waardoor je tuin tot leven komt met het vrolijke gezoem van deze kleine bestuivers. Met zijn opvallende koninklijke paarse bloemen zal deze Zinnia ongetwijfeld een blikvanger zijn in borders, bloembedden of bloempotten. Voeg een vleugje majesteit toe aan je tuin met de Hortitops Zinnia elegans Royal en geniet van de prachtige kleurenpracht en levendigheid die deze bloem te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zinnia elegans Royal

De Hortitops Zinnia elegans Royal kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zinnia elegans Royal bloeit . 

De Hortitops Zinnia elegans Royal is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zinnia elegans Royal kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zinnia elegans Royal groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zinnia elegans Royal vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.