Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank groeit Buiten: Maart-Oktober. Binnen: Jaarrond. Deze Peper wordt maximaal 120 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

Aantal in verpakking5 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdBuiten: Mei-Oktober. Binnen: Jaarrond
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

De Carolina Reaper zaden zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van extreem hete pepers. Met deze zaden kunt u uw eigen Carolina Reaper planten kweken, zodat u altijd een voorraad pittige pepers bij de hand heeft. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, deze pepersoort is gemakkelijk te kweken en gedijt goed in verschillende omgevingen. De Carolina Reaper plant kan worden gekweekt op uw balkon, terras of zelfs in de vensterbank. U kunt ervoor kiezen om de plant in potten te laten groeien of direct in de volle grond te planten. Daarnaast is het zelfs mogelijk om deze hete pepers het hele jaar door binnen te kweken. Zorg er in dat geval voor dat de plant op een warme plek staat en voldoende licht ontvangt. Als extra hulpmiddel kunt u gebruik maken van een LED of Groeilamp om ervoor te zorgen dat de plant optimaal groeit en in bloei komt. Met de Carolina Reaper zaden haalt u niet alleen een pittige toevoeging aan uw moestuin, balkon of vensterbank, maar ook een echte eyecatcher. De planten produceren prachtige rode pepers die er niet alleen smakelijk uitzien, maar ook een intense hitte bevatten. Durft u de uitdaging aan en wilt u uw gerechten naar een hoger niveau tillen? Dan zijn de Carolina Reaper zaden de perfecte keuze voor u!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

De Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank kan je Buiten: Maart-Oktober. Binnen: Jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank bloeit Buiten: Mei-Oktober. Binnen: Jaarrond. 

De Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank groeit maximaal tot 120 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Carolina Reaper zaden. Extreem hete peper! Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank vind je 5 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.