Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend

Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend groeit . Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend

Aantal in verpakking7 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend

De Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend is een perfecte toevoeging aan elke tuin. Deze compacte plant is niet alleen een lust voor het oog met zijn prachtige trossen sierlijk rode bloemen, maar zal ook uw smaakpapillen verwennen met heerlijke zoete aardbeien gedurende de hele zomer. Deze hangaardbei is speciaal ontwikkeld om te gedijen in hangmanden of potten, waardoor het de ideale keuze is voor mensen met beperkte ruimte. U kunt nu genieten van de zoetheid en frisheid van zelfgekweekte aardbeien, zelfs als u geen grote tuin heeft. Hang de Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend op uw terras, balkon of veranda en geniet van een prachtig uitzicht en heerlijke aardbeien binnen handbereik. Deze variëteit heeft een uitstekende bloeiende eigenschap, waardoor uw tuin een kleurrijk spektakel wordt. De sierlijk rode bloemen zullen zeker de aandacht trekken van voorbijgangers en bijen en vlinders aantrekken, waardoor uw tuin een levendige en levendige sfeer krijgt. De Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend is niet alleen een decoratieve plant, maar ook een smakelijke traktatie die uw zomerse dagen zal opfleuren.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend

De Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend kan je zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend bloeit . 

De Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Hangaardbei Ruby Ann F1bloeiend vind je 7 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.