Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus

ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus

Aantal in verpakking50 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdEnkele maanden
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus

Verander je huis in een Chaga-kwekerij met onze ToshiFarm Houtpluggen voor het kweken van Chaga, ook wel bekend als Berkenweerschijnzwam. Deze unieke paddenstoel groeit voornamelijk op berkenbomen en staat al eeuwenlang bekend om zijn vele geneeskrachtige eigenschappen. Nu kun je zelf deze magische paddenstoel telen en profiteren van zijn gezondheidsvoordelen! Onze houtpluggen zijn speciaal ontworpen om het kweken van Chaga gemakkelijk en succesvol te maken. Plaats de pluggen eenvoudigweg in vers gekapt berkenhout en laat de natuur zijn werk doen. Binnenkort zul je kunnen genieten van je eigen verse Chaga-oogst, klaar om te worden gebruikt in thee, tincturen of zelfs in onze heerlijke Mushroom Coffee met Chaga en Cordyceps! Naast het kweken van je eigen Chaga-paddenstoelen, kun je ook genieten van de voordelen van Chaga in onze Mushroom Coffee. Deze koffie combineert de rijke smaak en aroma van koffie met de gezondheidsvoordelen van Chaga en Cordyceps. Zet een kopje en ervaar de energieboost en het gevoel van welzijn dat deze unieke blend biedt. Begin je dag met een gezonde en smakelijke twist! Ontdek de magie van Chaga en de vele manieren waarop het je gezondheid en welzijn kan ondersteunen. Bestel vandaag nog onze ToshiFarm Houtpluggen en begin je eigen Chaga-kwekerij. Geniet van.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus

De ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus bloeit Enkele maanden. 

De ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Houtpluggen voor ChagaChaga kweken Berkenweerschijnzwam kweken Deuvels voor Chaga Inonotus Obliquus vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.