Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Kiem Pot Duo met schaal

Buzzy Kiem Pot Duo met schaal

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Kiem Pot Duo met schaal groeit gehele jaar. Deze Broccoli wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Kiem Pot Duo met schaal

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdgeen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy Kiem Pot Duo met schaal

Maak kennis met de Buzzy Kiem Pot Duo met schaal, een absolute must-have voor liefhebbers van eigen gekweekte groenten. Met deze handige set kun je nu zelf je favoriete groenten kweken, gewoon in je eigen huis. Plaats de pot op het aanrecht en geniet van het zien groeien van je eigen gewassen, terwijl je ver weg bent van ongedierte en insecten die normaal gesproken in de tuin rondzwerven. De Buzzy Kiem Pot Duo met schaal is speciaal ontworpen om het kweken van groenten zo eenvoudig en optimaal mogelijk te maken. Met het meegeleverde stappenplan, dat we verderop in deze tekst hebben toegevoegd, kun je direct aan de slag. Volg de eenvoudige instructies en binnen no time zul je de eerste spruiten zien verschijnen. Het is een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met tuinieren en ze te leren over het belang van gezond eten. Met de Buzzy Kiem Pot Duo met schaal haal je niet alleen gezonde groenten in huis, maar ook een stukje natuur. Het is een prachtige toevoeging aan je interieur en zorgt voor een gezellige sfeer in de keuken. Laat je verrassen door het plezier van het kweken van je eigen groenten en geniet van de heerlijke smaak van vers geplukte gewassen. Bestel nu de Buzzy Kiem Pot Duo met schaal en ontdek de vele voordelen van thuis kweken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Kiem Pot Duo met schaal

De Buzzy Kiem Pot Duo met schaal kan je gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy Kiem Pot Duo met schaal bloeit geen. 

De Buzzy Kiem Pot Duo met schaal is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Kiem Pot Duo met schaal kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Kiem Pot Duo met schaal groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Kiem Pot Duo met schaal vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.