Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Mexicaanse Komkommer

Van Hemert Mexicaanse Komkommer

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Mexicaanse Komkommer groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Mexicaanse Komkommer

Aantal in verpakking75 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Mexicaanse Komkommer

De Van Hemert Mexicaanse Komkommer is een uniek en decoratief komkommertje dat een verrassende twist aan je gerechten geeft. Met zijn opvallende uiterlijk, dat lijkt op een meloen, maar met de onmiskenbare smaak van komkommer, zal deze cucamelon of muismeloen zeker de aandacht trekken. Niet alleen is deze Mexicaanse Komkommer een leuke toevoeging als garnering in allerlei gerechten, maar je kunt er ook heerlijke augurken van maken. Het kweken van deze komkommer is ook nog eens eenvoudig. Of je nu een kas hebt of een beschutte plaats in de volle zon, de planten zullen vanzelf omhoog klimmen in gaas, tot wel bijna een meter hoog. Met de Van Hemert Mexicaanse Komkommer voeg je niet alleen een verrassende en decoratieve touch toe aan je gerechten, maar geniet je ook van de heerlijke smaak van komkommer in een unieke vorm. Kweek deze bijzondere komkommer en laat je gasten versteld staan van jouw culinaire creaties!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Mexicaanse Komkommer

De Van Hemert Mexicaanse Komkommer kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Mexicaanse Komkommer bloeit Zomer. 

De Van Hemert Mexicaanse Komkommer is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Mexicaanse Komkommer kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Mexicaanse Komkommer groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Mexicaanse Komkommer vind je 75 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.