Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO

Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 1.80 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO

De Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO is een heerlijke tomatenvariëteit die je zelf kunt kweken. Deze biologische zaden zijn perfect voor tuinliefhebbers die graag hun eigen verse groenten willen telen. Met deze zaden kun je vanaf eind februari beginnen met zaaien in een zaaibakje bij een temperatuur van 20°C. Als je liever buiten wilt zaaien, kun je dit later doen onder glas. Na het verspenen kun je de zaailingen uitplanten in een kasje of in potten. Deze tomatenplanten kunnen ook buiten worden geplant, maar het is belangrijk om een beschutte en zonnige plek te kiezen. Zorg ervoor dat je regelmatig de zijscheuten verwijdert om de groei van de plant te bevorderen. Met de Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO zul je genieten van sappige en smaakvolle tomaten rechtstreeks uit je eigen tuin. Deze biologische zaden zijn niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor biologische zaden draag je bij aan het behoud van biodiversiteit en het verminderen van schadelijke chemicaliën in de landbouw. Daarnaast kun je met deze zaden genieten van de pure en natuurlijke smaak van verse tomaten zonder pesticiden of andere schadelijke stoffen. Haal het beste uit je tuin met de Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO en geniet van gezonde, smaakvolle en milieuvriend.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO

De Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO bloeit Zzomer. 

De Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO groeit maximaal tot 1.80 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic -Tomaat, Vleestomaat Marmade BIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.