Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco

ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco

Met het ToshiFarm Broed voor Beukenzwam kun je nu zelf eenvoudig je eigen heerlijke Beukenzwammen kweken. Dit broed is speciaal ontwikkeld voor de Hypsizygus Tessulatus, ook wel bekend als Shimeji. Deze paddenstoel staat bekend om zijn stevige textuur en wordt beschouwd als een echte delicatesse binnen de familie van oesterzwammen. Met dit broed voor Beukenzwam kun je jouw eigen verse paddenstoelenkwekerij creëren in je eigen huis of tuin. Het enige wat je nodig hebt, is een geschikte kweekomgeving en wat geduld. Het broed wordt geleverd in een handige verpakking, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Met de juiste zorg en aandacht zul je al snel de vruchten plukken van je inspanningen. De Beukenzwammen zullen langzaam groeien en zich ontwikkelen tot volwassen exemplaren. Zodra ze volgroeid zijn, kun je ze oogsten en gebruiken in allerlei heerlijke gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle risotto, een romige pasta of een hartige paddenstoelensoep. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en geniet van de pure en intense smaak van deze zelfgekweekte Beukenzwammen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco

De ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voor BeukenzwamZelf Beukenzwam kweken Broed voor Beukenzwam Shimeji Hypsizygus Tessulatus Eco vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.