Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL

Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL groeit jaarrond. Deze wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL

Bescherm je smaakpapillen met de Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL. Deze verfijnde kruidenzaadjes laten je genieten van een licht loof dat blondgroen van kleur is en zeer ingesneden. De dunne stengels zijn perfect om te oogsten en toe te voegen aan je culinaire creaties. Wat deze kervelzaadjes echt speciaal maakt, is hun onweerstaanbare aroma. Ze hebben een zeer aromatische smaak die je gerechten naar een hoger niveau tilt. Het is een waar genot om deze kervel rauw te gebruiken, omdat het zijn delicate aroma en licht anijsachtige smaak behoudt. Voeg het toe aan salades, soepen of gebruik het als garnering voor je favoriete gerechten. Met de Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL in je tuin, heb je altijd verse en smaakvolle kervel bij de hand. Deze kruidenzaadjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat je keer op keer kunt genieten van deze heerlijke kruiden. Haal de natuurlijke smaak van kervel in huis en laat je culinaire creativiteit de vrije loop met deze bijzondere kervelzaadjes.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL

De Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL kan je jaarrond zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL bloeit geen bloemen. 

De Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL is . Heerlijk om mee te koken.

De Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protecta Kruiden zaden: Kervel Gekrulde XXL vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.