Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden

Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden

De Hortitopstezaad Tomaat Brutus is een absolute must-have voor elke enthousiaste tuinier. Met een verpakking van 0,2 gram bevat deze set maar liefst 50 zaden, waardoor je een overvloed aan heerlijke tomaten kunt kweken. Om het beste resultaat te behalen, raden we aan om de zaden eind februari in een kweekbak te zaaien, waarbij een temperatuur van 20°C ideaal is. Als het weer het toelaat, kunnen de zaden ook buiten onder glas worden gezaaid. Zodra de zaailingen groot genoeg zijn, kunnen ze worden verspeend en direct in de kas of in potten worden geplant. Wat deze tomaat echt bijzonder maakt, is zijn indrukwekkende formaat. Met de Hortitopstezaad Tomaat Brutus kun je tomaten kweken die iedereen zullen verbazen. Deze super grote vleestomaten kunnen maar liefst een kilo wegen en hebben een indrukwekkende diameter van 20 cm! Stel je voor hoe trots je zult zijn wanneer je deze gigantische tomaten aan je vrienden en familie kunt presenteren. Met de Hortitopstezaad Tomaat Brutus kun je echt uitpakken en genieten van een overvloedige oogst van heerlijke, sappige tomaten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden

De Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden bloeit . 

De Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitopstezaad Tomaat Brutus 0,2 gram 50 zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.