Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch

Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch groeit lente- zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch

Bescherm uw zaden en kweek uw eigen Lange Engelse Biologische komkommers met Protectate zaden! Met deze zaden kunt u genieten van een langere variant van de komkommer, die niet alleen gemakkelijk te kweken is, maar ook een heerlijk frisse smaak heeft. Om het beste resultaat te behalen, raden wij aan om de zaden binnen te laten kiemen bij een temperatuur tussen de 20 en 22 graden. Dit zorgt voor een optimale groei en ontwikkeling van de planten. Zodra de planten zijn uitgegroeid, kunt u ervoor kiezen om ze te laten klimmen tegen stokken of hekken, of om ze over de grond te laten kruipen. Hierdoor kunt u uw tuin op een creatieve manier decoreren en de groei van de planten bevorderen. Eenmaal volgroeid, is het tijd om de komkommers te oogsten. Het ideale moment om dit te doen is wanneer ze ongeveer 20 centimeter lang zijn. Op dit punt hebben ze de perfecte grootte en smaak om te gebruiken in salades, sandwiches of als verfrissende snack. Met Protectate zaden kunt u genieten van uw eigen biologische komkommers, rechtstreeks uit uw eigen tuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch

De Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch kan je lente- zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Komkommer Lange Engelse Biologisch vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.