Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kiem-Spruitgroente kweekbakje

Kiem-Spruitgroente kweekbakje

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kiem-Spruitgroente kweekbakje groeit Hele jaar. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kiem-Spruitgroente kweekbakje

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
BloeitijdHele jaar
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Kiem-Spruitgroente kweekbakje

Ontdek nu het Kiem-Spruitgroente kweekbakje, de ideale manier om je eigen verse kiemgroenten te kweken! Met dit handige kiemschaaltje kun je eenvoudig en snel genieten van gezonde en smaakvolle kiemgroenten, gewoon bij jou thuis. Het gebruik van het kiemschaaltje is heel eenvoudig. Strooi de zaden van jouw favoriete kiemgroente in een dun laagje op het rooster van het schaaltje. Vul vervolgens het schaaltje tot aan het rooster met water, zodat de zaden in contact staan met het water. Let er wel op dat de zaden niet te nat worden, dus zorg ervoor dat het water niet boven het rooster komt. Zet het kiemschaaltje op een geschikte standplaats in huis, maar vermijd direct zonlicht. Kiemgroenten gedijen het beste in een lichte omgeving, maar overmatig zonlicht kan de groei belemmeren. Zorg ervoor dat de zaden voldoende vocht krijgen en houd het waterpeil in de gaten. Na een aantal dagen zul je al de eerste kiemen zien verschijnen en kun je genieten van je zelfgekweekte kiemgroenten. Het Kiem-Spruitgroente kweekbakje is een must-have voor iedereen die graag gezond en vers wil eten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kiem-Spruitgroente kweekbakje

De Kiem-Spruitgroente kweekbakje kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Kiem-Spruitgroente kweekbakje bloeit Hele jaar. 

De Kiem-Spruitgroente kweekbakje is . Heerlijk om mee te koken.

De Kiem-Spruitgroente kweekbakje kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kiem-Spruitgroente kweekbakje groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Kiem-Spruitgroente kweekbakje vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.