Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden

Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden groeit . Deze Pompoen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden

Deze biologische zaden Pompoen Etampes kunnen in april-mei worden gezaaid in potten onder glas. Vanaf half mei kunnen ze ook in de volle grond worden gezaaid. De pompoenen kunnen worden uitgeplant op een afstand van 200 x 100 cm. De oogst vindt plaats in september-oktober. De Pompoenen Rode van Etampes zijn rood-oranje platte pompoenen. De planten hebben veel ruimte nodig en vormen lange ranken met grote bladeren. Tijdens de groei moeten de ranken afwisselend naar links en naar rechts worden geleid. Met deze pompoenen kunnen heerlijke gerechten worden gemaakt. Na de oogst zijn ze enkele maanden houdbaar op een koele plek. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt als siervrucht. Deze zaden zijn biologisch geteeld en gecertificeerd door de stichting SKAL. Ze kunnen worden herkend aan het Biologische keurmerk en de termen 'Bio' of 'Organic'. Daarnaast wordt deze Pompoen Etampes aanbevolen voor biologische tuiniers die een duurzaam en milieuvriendelijk product willen gebruiken. Het gebruik van biologische zaden zorgt ervoor dat er geen schadelijke bestrijdingsmiddelen of genetisch gemodificeerde organismen worden gebruikt. Dit draagt bij aan een gezonde leefomgeving en een beter behoud van de biodiversiteit. Bovendien zijn biologische producten vaak smaakvoller en voedzamer dan conventionele producten. Door te kiezen voor biologische zaden, draagt u.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden

De Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden bloeit . 

De Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Organic Pompoen Rode van Etampes inh.: 6 zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.