Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Peper Habanero

Sluis Garden Peper Habanero

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Peper Habanero groeit Voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Peper Habanero

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Peper Habanero

De Sluis Garden Peper Habanero is een echte smaakmaker in de Caribische keuken. Met een scherpte die ca. 15 tot 20 keer heter is dan een Jalapeno peper, zorgt deze peper voor een explosie van smaak in je gerechten. Op de schaal van "Scoville Heat Units" scoort deze peper een 5+, waardoor het behoort tot een van de allerheetste pepers ter wereld. Wees dus voorzichtig bij het gebruik! Om te genieten van de intense smaak en scherpte van de Sluis Garden Peper Habanero, kun je het zaaien onder glas op een zaaibed doen of direct in 10 cm potjes. Zodra de peper is opgekomen, is het belangrijk om ze te verspenen en later uit te planten in een koude kas of buiten op een warme en beschutte plaats. Op deze manier kun je zelf thuis genieten van deze exotische en pittige peper. Voeg een Caribisch tintje toe aan je gerechten met de Sluis Garden Peper Habanero. Of je nu een heerlijke curry, salsa of marinade wilt maken, deze peper zal zeker jouw smaakpapillen verwennen. Durf jij de uitdaging aan om de hitte van deze peper te trotseren? Probeer het nu en breng je gerechten naar een hoger niveau!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Peper Habanero

De Sluis Garden Peper Habanero kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Peper Habanero bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Peper Habanero is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Peper Habanero kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Peper Habanero groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Peper Habanero vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.