Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210

Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210

De Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210 is een uniek product dat zeker indruk zal maken in uw tuin. Met zijn prachtige witte bloemen en de blijvende witte kleur na het koken, zal deze tuinboon zeker een eyecatcher zijn. Deze tuinboon is fijnzadiger en kan iets later worden geoogst dan de gebruikelijke Witkiem variant. Om het beste uit deze tuinbonen te halen, is het aan te raden om ze jong te plukken. Wanneer de onderste peulen beginnen te vormen, kunt u de top van de plant breken om de kans op luizen te verminderen. Voor een vroege oogst kunt u de tuinbonen voorzaaien onder glas in potjes. Als u liever later in het seizoen wilt oogsten, kunt u ze direct in de vollegrond zaaien, waarbij u elke 10 cm een boon plaatst en de regels op 40 cm afstand houdt. Deze tuinbonen zijn zeer goed bestand tegen kou en hebben geen extra ondersteuning nodig, aangezien het een stamboon is. Met de Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210 haalt u niet alleen een prachtige en smaakvolle toevoeging aan uw tuin, maar ook een veelzijdig product dat gemakkelijk te kweken is. Voeg deze tuinboon toe aan uw moestuin en geniet van de heerlijke smaak en het visuele spektakel dat deze tuinboon te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210

De Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210 bloeit . 

De Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210 is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tuinboon Driemaal3210 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.