Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter

Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter groeit van april tot juni zaaien en kan vanaf december tot maart geoogst worden. Deze Kool wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter

Met trots presenteren wij Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter. Deze specifieke variant van boerenkool groeit uit tot een imposante hoogte van 1,20 tot 1,50 meter. Dankzij zijn uitstekende koudebestendigheid is deze gekrulde boerenkool perfect geschikt voor regio's met strenge winters. De Boerenkool Westlandse Winter is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook fantastische culinaire mogelijkheden. Deze robuuste groente kan gestoofd worden gebruikt in heerlijke soepen of smaakvolle stoofpotjes. De stevige structuur en de volle smaak van de boerenkool geven een unieke twist aan elk gerecht. Onze Protectate zaden garanderen niet alleen een optimale groei en ontwikkeling van deze boerenkoolvariant, maar bieden ook bescherming tegen ziekten en plagen. Met deze zaden kunt u met vertrouwen aan de slag gaan en genieten van een overvloedige oogst van heerlijke Boerenkool Westlandse Winter. Voeg een vleugje winterse magie toe aan uw moestuin en laat deze prachtige groente uw gerechten naar een hoger niveau tillen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter

De Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter kan je van april tot juni zaaien en kan vanaf december tot maart geoogst worden zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Boerenkool Westlandse Winter vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.