Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau

ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau

Met ToshiFarm broed voor Enoki kun je nu je eigen ecologische Enoki paddenstoelen kweken! Met behulp van de ToshiFarm Growkit wordt het kweken van deze heerlijke paddenstoelen een eenvoudige en plezierige ervaring. Het broed van de Flammulina Velutipes, ook wel bekend als het Fluweelpootje, groeit het beste in potten en gedijt het meest in een CO2-rijke omgeving. Het beste van alles is dat je geen speciale kas nodig hebt om deze paddenstoelen te kweken; een paddenstoel kweekset met het ToshiFarm broed is alles wat je nodig hebt! Met dit broed ben je verzekerd van een overvloedige en gezonde oogst van Enoki paddenstoelen. Het broed is van de hoogste kwaliteit en zorgvuldig gekweekt om de beste resultaten te garanderen. Bovendien is het kweken van je eigen paddenstoelen niet alleen leuk en bevredigend, maar ook milieuvriendelijk. Je kunt genieten van het verse en smaakvolle product, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan duurzaamheid en het verminderen van je ecologische voetafdruk. Of je nu een ervaren paddenstoelkweker bent of net begint met het kweken van je eigen voedsel, de ToshiFarm broed voor Enoki is het perfecte cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfvoorziening en duurzaamheid. Verwen jezelf of verras een vriend met deze unieke en eco-vriendelijke groeiset. Begin vandaag nog.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau

De ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voor EnokiZelf Enoki kweken Broed voor Fluweelpootje Paddenstoel Sporen Eco Cadeau vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.