Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje

Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje groeit gehele jaar. Deze Broccoli wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdgeen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje

Het Complete mini-kweekkastje Kruiden van Buzzy is een uniek cadeau voor alle natuurliefhebbers en tuiniers. Met dit kasje haal je de natuur naar binnen en creëer je je eigen kruidenparadijs. Het kweekkastje is speciaal ontworpen om het kweken van kruiden eenvoudig en plezierig te maken. Dit kweekkastje bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Het is gevuld met hoogwaardige potgrond en bevat een variëteit aan kruidenzaden, zoals basilicum, peterselie en munt. Met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing is het kweken van je eigen kruiden een fluitje van een cent. Plaats het kweekkastje op een zonnige plek, geef regelmatig water en binnen de kortste keren geniet je van verse kruiden in je gerechten. Het mini-kweekkastje is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een leuke activiteit om samen met kinderen te doen. Leer ze over de natuur en het belang van duurzaamheid terwijl je samen kruiden kweekt. Het kweekkastje heeft een compact formaat, waardoor het perfect is voor in de keuken, op het balkon of zelfs op het bureau. Breng de smaak en geur van verse kruiden in je huis met het Complete mini-kweekkastje Kruiden van Buzzy.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje

De Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje kan je gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje bloeit geen. 

De Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Complete Kruidentuin mini-kweekkasje vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.