Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch

Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch

Aantal in verpakking575 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch

Geniet van de heerlijke smaak en geur van de Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch. Deze tuinderskwaliteit basilicum is fusarium tolerant en staat bekend als de meest betrouwbare Genovese basilicum op de markt. Met zijn intense smaak en onweerstaanbare aroma is deze basilicum perfect voor het maken van de allerlekkerste pesto. Voor optimale resultaten zaai je de zaden onder glas zonder ze te bedekken. Druk ze lichtjes aan en houd de grond vochtig. Zodra de plantjes groot genoeg zijn, kun je ze verplanten in potten, bakken of op een warm plekje in de volle grond. De Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch is niet alleen heerlijk in salades, pasta's en pesto, maar voegt ook een heerlijke smaak toe aan tal van andere gerechten. Geniet van de puurheid van biologische basilicum met de Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch. Zijn intense smaak en zoete aroma maken elke maaltijd een ware smaaksensatie. Bestel vandaag nog en creëer een heerlijke culinaire ervaring in je eigen keuken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch

De Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Basilicum Sweet Aroma 2 F Biologisch vind je 575 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.