Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Papaver national mix

Van Hemert Co Papaver national mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Papaver national mix groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Papaver national mix

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Papaver national mix

Van Hemert & Co Papaver nationale mix is een prachtige toevoeging aan uw tuin. Deze mix van papaverzaden is speciaal geselecteerd om een kleurrijke en levendige bloementuin te creëren. De diversiteit aan kleuren zorgt voor een speels en levendig effect, waardoor uw tuin een echte blikvanger wordt. Met deze mix van Van Hemert & Co Papaverzaden kunt u uw eigen unieke bloementuin creëren. De zaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor gezonde en sterke planten. Breng uw tuin tot leven met de prachtige kleuren van de nationale mix, variërend van levendig rood en geel tot zachte pasteltinten. Bestel nu 2 stuks van de Van Hemert & Co Papaver nationale mix voor de aangegeven prijs. En als u meer wilt bestellen, kunt u dit doen in een veelvoud van uw keuze. Warentuin heeft alles wat u nodig heeft voor uw huis, tuin en dier. Wacht niet langer en maak uw tuin klaar voor een kleurrijke en levendige zomer!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Papaver national mix

De Van Hemert Co Papaver national mix kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Van Hemert Co Papaver national mix bloeit . 

De Van Hemert Co Papaver national mix is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Papaver national mix kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Papaver national mix groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Papaver national mix vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.