Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Spruit-kiemgroente Radijs

Spruit-kiemgroente Radijs

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spruit-kiemgroente Radijs groeit Hele jaar. Deze wordt maximaal 6 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spruit-kiemgroente Radijs

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdHele jaar
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Spruit-kiemgroente Radijs

Spruit-kiemgroente Radijs is een heerlijke en voedzame toevoeging aan je maaltijden. Deze kleine en knapperige kiemgroenten hebben een pittige en karakteristieke smaak, die je gerechten net dat beetje extra geeft. Maar let op, het is belangrijk om ze op de juiste manier te behandelen om eventuele E.coli-besmetting te voorkomen. Kiemgroenten zijn helaas gevoelig voor deze gevaarlijke bacterie, daarom is het essentieel om ze altijd goed te wassen voor gebruik. Door ze grondig te spoelen, verwijder je eventuele bacteriën en verklein je het risico op besmetting. Daarnaast is het belangrijk om de spruit-kiemgroente Radijs niet te lang te bewaren. Na het oogsten kun je ze slechts enkele dagen in de koelkast bewaren, zodat je altijd kunt genieten van optimale versheid en smaak. Voeg deze spruit-kiemgroente Radijs toe aan je salades, wraps, soepen of sandwiches en ontdek de heerlijke smaak en knapperige textuur die het aan je gerechten geeft. Het is een geweldige manier om je maaltijden op te fleuren en tegelijkertijd te genieten van alle gezondheidsvoordelen die kiemgroenten te bieden hebben. Met Spruit-kiemgroente Radijs haal je een smaakvolle en gezonde toevoeging in huis, die je steeds weer zal verrassen met zijn unieke eigenschappen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spruit-kiemgroente Radijs

De Spruit-kiemgroente Radijs kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Spruit-kiemgroente Radijs bloeit Hele jaar. 

De Spruit-kiemgroente Radijs is . Heerlijk om mee te koken.

De Spruit-kiemgroente Radijs kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spruit-kiemgroente Radijs groeit maximaal tot 6 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spruit-kiemgroente Radijs vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.