Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Courgette Custard

Hortitops Courgette Custard

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Courgette Custard groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Courgette Custard

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Courgette Custard

De Hortitops Courgette Custard is een heerlijke toevoeging aan je zomerse gerechten. Deze verrukkelijke courgette heeft een unieke vorm en een verleidelijke gele kleur, waardoor het niet alleen een smaakvolle, maar ook een visueel aantrekkelijke keuze is. Met zijn sappige en romige textuur is deze courgette perfect om te gebruiken in verschillende recepten, van gegrilde gerechten tot hartige taarten. Deze Patisson – Summer Satellite F1 kan zowel onder glas als buiten geplant worden. Voor het beste resultaat, adviseren we om de zaden in april te zaaien en vervolgens in potjes te verplanten. Vanaf half mei kun je de planten buiten uitplanten, of je kunt ervoor kiezen om direct buiten te zaaien en in juni uit te planten. Deze courgette heeft een snelle groeicyclus, waardoor je al snel kunt genieten van de heerlijke courgettes. Verwen jezelf en je gasten met deze Hortitops Courgette Custard en geef je zomerse gerechten een verrassende twist!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Courgette Custard

De Hortitops Courgette Custard kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Courgette Custard bloeit . 

De Hortitops Courgette Custard is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Courgette Custard kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Courgette Custard groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Courgette Custard vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.