Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer

Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer groeit september tot oktober. Deze Komkommer wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer

De Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer is een exotische en verrassende toevoeging aan je tuin. Deze unieke vrucht, ook wel bekend als de Hoornmeloen, heeft een verfrissend zoete smaak die doet denken aan een heerlijke mix van citroen en banaan. De Kiwano Hoornkomkommer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Deze bijzondere vrucht is perfect om te gebruiken in verschillende gerechten. Het vruchtvlees van de Kiwano Hoornkomkommer kan worden toegevoegd aan fruitsalades voor een exotische twist. Daarnaast is het ook een heerlijke toevoeging aan nagerechten, zoals ijs of smoothies. De mogelijkheden zijn eindeloos! Om te genieten van deze exotische vrucht, kun je de Kiwano Hoornkomkommer zelf kweken. Zaai de zaden op een zaaibedje vanaf midden maart tot eind juli. Als je vroeg wilt beginnen, kun je de zaden al in maart-april in potjes zaaien bij een temperatuur van 22-25º C. Na ongeveer 4 weken kunnen de zaailingen worden uitgeplant in een hobbykasje. Vergeet niet om de plant goed op te binden voor optimale groei en oogst. Met de Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer haal je een exotische smaakbeleving in huis. Probeer deze verrassende vrucht en laat je smaakpapillen verwennen met zijn friszoete smaak.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer

De Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer kan je september tot oktober zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer bloeit . 

De Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Kiwano Hoornkomkommer vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.