Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1

Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1

De Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1 is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Met een hoogte van slechts 100-125 cm is deze maïs minder gevoelig voor wind, waardoor het een ideale keuze is voor tuinen die blootgesteld zijn aan winderige omstandigheden. Deze vroege extra zoete maïs is perfect om rauw of gekookt te eten. Wat deze maïssoort echt bijzonder maakt, is dat het ook geschikt is voor koudere weersomstandigheden. Dus zelfs als de temperaturen nog niet helemaal zomers zijn, kun je toch genieten van heerlijke verse maïs uit je eigen tuin. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1 ter plaatse op regels te zaaien. Het is belangrijk om te weten dat maïs van hogere temperaturen houdt, dus het is raadzaam om pas na half mei buiten te zaaien, wanneer de bodemtemperatuur minimaal 10°C is. Om ervoor te zorgen dat de maïs goed bestoven wordt, is het aan te raden om niet één lange regel te zaaien, maar beter twee kortere regels naast elkaar. Dit bevordert de bestuiving door wind, wat essentieel is voor een goede oogst. Je kunt er zeker van zijn dat de maïs rijp is wanneer de kwast donker wordt en verdroogd. Met de Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1 kun je genieten van heerlijk zoete maïs, zelfs in k.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1

De Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1 bloeit . 

De Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Suiker mais Earlibird F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.