Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank groeit Jaarrond (binnen). Voorjaar/zomer (buiten). Deze Peper wordt maximaal 70 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

Aantal in verpakking5 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdJaarrond
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

Deze bijzondere zaden, ook wel bekend als Peter pepper, zullen zeker de aandacht trekken en een gespreksonderwerp zijn onder tuinliefhebbers. Met deze zaden kun je je eigen penis peper planten kweken, rechtstreeks vanuit je moestuin, op je balkon of zelfs in de vensterbank. De Peter pepper planten staan bekend om hun opvallende vruchten die de vorm hebben van... ja, je raadt het al! De felrode pepers lijken op kleine penissen en zorgen voor een grappige en speelse twist in je tuin. Naast hun unieke uiterlijk, hebben deze pepers ook een pittige smaak die perfect is voor het toevoegen van wat pit aan je favoriete gerechten. Het kweken van deze Penis Pepper planten is eenvoudig en leuk. De zaden kunnen zowel binnen als buiten geplant worden, afhankelijk van het seizoen en je persoonlijke voorkeur. Met de juiste zorg en aandacht, zul je al snel beloond worden met prachtige en smakelijke pepers die je kunt oogsten en gebruiken in je eigen keuken. Dus, als je op zoek bent naar een avontuurlijke toevoeging aan je tuin, waarmee je zowel je groene vingers kunt testen als je vrienden kunt verrassen, dan zijn de Penis Pepper zaden precies wat je nodig hebt. Verbaas iedereen met deze unieke en ondeugende planten en geniet van een beetje ondeugendheid in je eigen moestuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

De Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank kan je Jaarrond (binnen). Voorjaar/zomer (buiten) zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank bloeit Jaarrond. 

De Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank groeit maximaal tot 70 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Penis peper zaden, Peter pepper. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank vind je 5 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.