Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Oranjeband Aardbei Grandian F1

Oranjeband Aardbei Grandian F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjeband Aardbei Grandian F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjeband Aardbei Grandian F1

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdVoorjaar - zomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Oranjeband Aardbei Grandian F1

Oranjeband Aardbei Grandian F1 is een prachtige toevoeging aan uw tuin. Deze geslachtbloeiende plant behoort tot de rozenfamilie, ook wel bekend als Rosaceae, en staat vooral bekend om zijn overheerlijke, eetbare vruchten. Botanisch gezien is de aardbei eigenlijk een schijnvrucht. Met meer dan twintig verschillende soorten en talloze rassen van de geteelde aardbei, is de Oranjeband Aardbei Grandian F1 een ware parel. Naast zijn heerlijke smaak, biedt deze aardbei ook een gezonde dosis voedingsstoffen. Met een hoog vitamine C-gehalte van maar liefst 60 mg per 100 gram, zijn verse aardbeien niet alleen lekker, maar ook goed voor uw gezondheid. De Oranjeband Aardbei Grandian F1 is zorgvuldig gekweekt om de beste kwaliteit en smaak te garanderen, waardoor u kunt genieten van sappige en zoete aardbeien rechtstreeks uit uw eigen tuin. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan uw tuin met de Oranjeband Aardbei Grandian F1. Met zijn prachtige bloemen en heerlijke vruchten is deze plant een absolute must-have voor elke tuinliefhebber. Geniet van de zoete smaak en de vele gezondheidsvoordelen van verse aardbeien, terwijl u ook een prachtig stukje natuur aan uw buitenruimte toevoegt. Wacht niet langer en breng de Oranjeband Aardbei Grandian F.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjeband Aardbei Grandian F1

De Oranjeband Aardbei Grandian F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Oranjeband Aardbei Grandian F1 bloeit Voorjaar - zomer. 

De Oranjeband Aardbei Grandian F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Oranjeband Aardbei Grandian F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjeband Aardbei Grandian F1 groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjeband Aardbei Grandian F1 vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.