Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Pepermunt

Buzzy Zaden Pepermunt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Pepermunt groeit Binnen Maart - April Buiten April - Juni. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Pepermunt

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdJuni - September
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Pepermunt

De Buzzy Zaden Pepermunt, ook bekend als Mentha Piperita, is een heerlijke meerjarige muntsoort met een verfrissende pepermuntsmaak. Deze pepermunt voegt een verrukkelijke smaak toe aan diverse gerechten en is daarnaast een mooie toevoeging aan elke tuin. Met een hoogte van 60 cm, voegt deze frisgroene plant een vleugje kleur toe aan je buitenruimte. Deze pepermunt is vooral lekker bij vleesgerechten, met name lamsvlees, en visschotels. Je kunt de zaden zaaien in de periode van februari tot maart, onder glas of in een zaaibakje binnenshuis. Als je dat liever wilt, kun je ook in mei buiten in de vollegrond zaaien. Zaai de zaden op vochtige grond in regels of rijen die 40 cm uit elkaar liggen. De Buzzy Zaden Pepermunt groeit zowel in de volle zon als in halfschaduw. Het is belangrijk om te weten dat deze planten zeer gevoelig zijn voor droogte, dus zorg ervoor dat de grond rondom de planten niet uitdroogt. Geniet van de heerlijke smaak van pepermunt in je gerechten en laat je tuin stralen met de mooie frisgroene planten. Met de Buzzy Zaden Pepermunt breng je een vleugje frisheid in je leven!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Pepermunt

De Buzzy Zaden Pepermunt kan je Binnen Maart - April Buiten April - Juni zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy Zaden Pepermunt bloeit Juni - September. 

De Buzzy Zaden Pepermunt is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Pepermunt kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Pepermunt groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Pepermunt vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.