Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d’Etampes

Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes

Aantal in verpakking11 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes

De Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes is een prachtige pompoensoort die al in 1800 werd geïntroduceerd. Deze pompoen heeft grote, oranje-rode vruchten met ribbels en sappig oranje vruchtvlees. Een opvallend kenmerk van deze pompoen is dat hij goed bewaarbaar is, waardoor je er lang van kunt genieten. Deze pompoen is niet alleen geschikt voor decoratieve doeleinden, maar ook voor consumptie. Het is echter belangrijk om te weten dat de oogsttijd aanzienlijk korter is als je de pompoenen wilt eten. Om de Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes te laten groeien, kun je ervoor kiezen om de zaden onder glas in een bakje te zaaien of direct in een grote bloempot. Na half mei, wanneer de plant 4 echte bladeren heeft, kun je de zaailingen buiten uitplanten. Het is essentieel om te weten dat pompoenen zeer gevoelig zijn voor nachtvorst, dus het is belangrijk om ze te beschermen. Daarnaast heeft de pompoenplant veel voeding, vocht en warmte nodig om optimaal te groeien. Daarom gedijt deze soort uitstekend op een compost- of mesthoop. Als de ranken te lang worden, kun je ze eenvoudig afsnijden. Kortom, de Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes is een prachtige en veelzijdige pompoensoort die zowel decoratief als eetbaar is.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes

De Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Pompoen Rouge Vif d'Etampes vind je 11 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.