Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kweekset champignons set van

Kweekset champignons set van

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kweekset champignons set van groeit #ERROR!. Deze Champignon wordt maximaal 2 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kweekset champignons set van

Aantal in verpakking2 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdGehele jaar
BloeiperiodeGeen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Kweekset champignons set van

Met de kweekset champignons set van kun je nu zelf het hele jaar door jouw eigen champignons kweken. Deze kweekkit biedt de mogelijkheid om tot wel 3 keer te oogsten! De kweekset wordt compleet geleverd en bestaat uit een kweekkasje en een speciaal grondmengsel dat is samengesteld op basis van gecomposteerd stro en andere organische bodemverbeterende materialen. Daarnaast bevat de set ook het benodigde broed om witte champignons te kunnen kweken. Met deze kweekset wordt het kweken van jouw eigen champignons een fluitje van een cent. Het kweekkasje zorgt voor een optimale omgeving waarin de champignons kunnen groeien en gedijen. Het grondmengsel, dat zorgvuldig is samengesteld, biedt de perfecte voedingsbodem voor de champignons om te groeien. Daarnaast bevat de set het nodige broed, dat essentieel is voor het starten van het kweekproces. Met de kweekset champignons set van heb je altijd verse champignons binnen handbereik. Of je nu een ervaren kweker bent of juist net begint, deze kweekset is geschikt voor iedereen. Laat je verrassen door het gemak en de voldoening van het zelf kweken van jouw eigen champignons. Geniet van de heerlijke smaak en de wetenschap dat je jouw champignons op een duurzame en verantwoorde manier hebt gekweekt. Bestel nu jouw eigen kweekset champignons set van en ontdek de wereld van het zelf kweken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kweekset champignons set van

De Kweekset champignons set van kan je #ERROR! zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Kweekset champignons set van bloeit Gehele jaar. 

De Kweekset champignons set van is Champignon. Heerlijk om mee te koken.

De Kweekset champignons set van kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kweekset champignons set van groeit maximaal tot 2 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kweekset champignons set van vind je 2 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.