Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden

Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden groeit Maart - Juni. Deze Komkommer wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuli - september
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden

De Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden brengen een waar gevoel van vreugde in uw tuin. Met deze zaden kunt u uw eigen komkommers kweken, vol smaak en knapperigheid. Zaai ze tussen maart en juni in potjes bij een aangename temperatuur van 22-25°C. Laat ze rustig ontkiemen en groeien tot ze sterk genoeg zijn om na 4 tot 5 weken overgeplant te worden naar een hobbykas. Met deze zaden kunt u op een gemakkelijke en plezierige manier uw eigen komkommerplantjes opkweken. De Komkommer Euphoria F1 staat bekend om zijn hoge opbrengst en uitstekende smaak. Geniet van de frisheid en knapperigheid van uw zelfgekweekte komkommers, rechtstreeks uit uw eigen tuin. Ze zijn perfect voor salades, snacks of om te gebruiken in uw favoriete gerechten. Geef uw tuin een vleugje vreugde en kweek uw eigen komkommers met de Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden. Laat ze groeien in een hobbykas, waar ze optimaal kunnen profiteren van het warme en beschermde klimaat. Ervaar het voldane gevoel van het oogsten van uw eigen verse komkommers en geniet van de heerlijke smaak die ze te bieden hebben.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden

De Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden kan je Maart - Juni zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden bloeit juli - september. 

De Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Komkommer Euphoria F1 Buzzy Zaden vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.