Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik

Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik

Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik is een fantastisch product voor tuinliefhebbers die graag biologisch willen tuinieren. Deze pot- of kerstomaat is op biologische wijze geteeld, wat betekent dat er geen gebruik is gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. Hierdoor ben je verzekerd van gezonde en smaakvolle tomaten. Koralik is een vroeg soort tomaat met een krachtige en gezonde opbouw. Het heeft zelfs aangetoond gedeeltelijk resistent te zijn tegen meeldauw, wat een veelvoorkomend probleem kan zijn bij het kweken van tomaten. Daarnaast staat deze tomatensoort bekend om zijn hoge opbrengst van extra zoete kleine tomaatjes. Dit maakt het een geliefde keuze bij hobbytuinders. Om de Koralik tomaat te kweken, dien je de zaden te zaaien in een zaaibakje. Zodra de plantjes hanteerbaar zijn, kunnen ze worden verspeend in (pers)potten. Vervolgens kun je ze later uitplanten in potten, zowel in de kas als buiten op een warme en beschutte plaats. Om de groei van de tomaten te bevorderen, is het aan te raden om na verloop van tijd wat bij te mesten met tomatenvoeding. Zo kun je optimaal genieten van de heerlijke smaak en betrouwbaarheid van de Koralik tomaat.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik

De Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik bloeit . 

De Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis garden biologischtezaad Pot- of Kerstomaat, Koralik vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.