Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2

Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2 groeit . Deze Komkommer wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2

De Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2 is de perfecte toevoeging aan uw moestuin. Met deze snackkomkommer kunt u genieten van heerlijke, knapperige komkommers van ongeveer 12-14 cm lang. Om te beginnen, kunt u de zaden van de Iznik F2 snackkomkommer zaaien in potjes tussen maart en juni. Houd de temperatuur op ongeveer 22-25°C en na vier tot vijf weken kunnen de zaailingen worden overgeplant naar een hobbykasje. Dit zorgt voor een optimale groei van de komkommers. De Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2 is een vroeg ras dat rijkdragend is. Dit betekent dat u gedurende het seizoen kunt genieten van een overvloedige oogst. Daarnaast is deze snackkomkommer geschikt voor zowel binnen- als buitenteelt en kan worden gekweekt in potten. De veelzijdigheid van deze komkommer maakt het ideaal voor elke tuinier, ongeacht de grootte van de tuin. Met de Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2 haalt u niet alleen een heerlijke groente in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan uw tuin. Geniet van de smaakvolle komkommers en pronk met uw groene vingers. Bestel vandaag nog uw zaden en begin binnenkort met het kweken van uw eigen snackkomkommers.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2

De Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2 bloeit . 

De Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2 is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Snackkomkommer Iznik F2 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.